Aanbod: een compleet leerplatform, klaar voor gebruikLeerplatform leverancier itslearning en Identity Management leverancier IDFocus hebben de afgelopen week een gezamenlijke oplossing gecreëerd waarmee leerlingen, docenten én ouders toegang krijgen tot één integraal leerplatform met minimale voorbereiding vanuit de school.

FunctionaliteitenOp dit moment zijn de volgende zaken essentieel voor goed online onderwijs:

 1. Structuur: Het volgen van de voortgang en het opgeven van huiswerk, een toets en taken zijn eenvoudig binnen itslearning.
 2. Overzicht van vorderingen: Ouders hebben een eigen toegang en functies in itslearning om hun kinderen goed te begeleiden.
 3. Contact en communicatie: Via de mobiele app worden leerlingen eenvoudig op de hoogte gehouden van berichten en deadlines. itslearning koppelt met Office365, Google Drive en Teams voor videoconferences.

Het aanmaken van vakken, docent-, leerling- en ouderaccounts, alsmede het toewijzen van docenten en leerlingen aan de vakken gebeurt door de automatisch koppeling van IDFocus met uw schooladministratie. Voor het informeren van betrokkenen leveren we standaard brieven aan.

Hét aanbod • Een eigen leerplatform mét accounts voor alle docenten en leerlingen en ouders van uw school.
 • Elke docent krijgt een e-mail met inloggegevens en een beknopte handleiding. Na inloggen staan alle klassen met de leerlingen klaar voor gebruik.
 • Elke leerling krijgt een e-mail met daarin inloggegevens en een beknopte handleiding. Na inloggen ziet de leerling al zijn vakken.
 • Een koppeling met Somtoday of Magister om leerling- en docentaccounts in te lezen, vakken aan te maken, en leerlingen te koppelen.
 • Twee instructie-webinars voor docenten van uw school om hen snel op weg te helpen.
 • Video’s met instructies in het leerplatform.
 • Beheer van de omgeving, dit voeren wij uit, dit scheelt opleiding tijd en kosten.
 • AVG-proof; we sturen met de overeenkomst een verwerkersovereenkomst mee.

KostenHet gebruik van het itslearning leerplatform is gratis.

Voor de opleiding en inrichting vragen we eenmalig € 1.990 exclusief BTW.

Meer informatie over dit tijdelijk aanbod vindt u op de webpagina van itslearning Nederland