De Nationale Onderwijs Tentoonstelling

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT2019) is het grootste event voor onderwijzend Nederland en richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs.

‘De sleutel voor beter onderwijs’, dat is het thema van de 2019 editie. Op de NOT kun je ontmoeten, netwerken en inspireren. Bekijk de nieuwste materialen, neem deel aan één van de workshops en ervaar nieuwe innovaties tijdens één van de vele demonstraties en doe nieuwe kennis op tijdens diverse lezingen in de Onderwijsacademie. Naast een compleet aanbod aan exposanten vind je op de NOT diverse pleinen en straten met elk een eigen thema. Van Startersatelier tot de Bloggerstraat. Van de Beste innovatieroutes tot de Onderwijs Mancave.

Toegang

Indien u graag op de NOT beurs aanwezig wilt zijn, kunnen wij een gratis entree aanbieden.

Seminar

IDfocus doet mee met NIVO Identity Management voor het Voortgezet Onderwijs.

U kunt ons vinden op stand 02.F064 langs de innovatie route. Tevens zullen wij een presentatie verzorgen op woensdag 23 januari van 13:30 tot en met 14:15 in het theater 08 (Exposanten Technologie & ICT).

De volgende onderwerpen komen aan bod:

NIVO Basis

  • Leerlingen, ouders en Medewerkers uit Magister (realtime)of Somtoday
  • Gebruikers groepen naar Active Directory of eDirectory
  • Exchange of Groupwise mailboxen en Windows home directories
  • Gebruikers portaal voor account activatie en wachtwoord vergeten
  • NEAT applicatie voor beheerders

Aanvullende modules

  • Cloudoffice gebruikers en groepen naar Office 365 of Google Apps
  • Secure Access Single Sign on/ multifactor authenticatie
  • Its learning ELO
  • NIVO Classroom Module koppelt uw NIVO systeem aan Apple School Manager, Google Classroom of Microsoft Teams for Education

Spreker

Mark van Reijn

Mark is inmiddels meer dan 15 jaar actief in het vakgebied Identity & Access Management, onder andere gespecialiseerd in Micro Focus NetIQ producten. Daarnaast heeft hij CISSP en CEH certificeringen afgerond.

Professioneel 'opgegroeid' bij Koning & Hartman met een brede ICT kennis, is Mark vanaf 2003 voor Novell actief geweest in Identity Management bij grote Nederlandse bedrijven en organisaties. Sinds 2010 is hij werkzaam bij IDFocus, waar hij met zijn team als Micro Focus partner klanten helpt om hun Identity en Access projecten tot een goed einde te brengen.