Nieuws

NIVO 1.6

Augustus 2019

NIVO 1.6 is beschikbaar! Alle klanten van NIVO zijn inmiddels automatisch geupdated naar onze nieuwe versie. Even een korte preview van de noviteiten: Meerdere NIVO appliances aan elkaar clusteren. Ondersteuning ECK ID vanuit Magister en It's Learning Meerdere scholen in 1 NIVO omgeving bv SOM en Magister Notificatie bij wijziging e mail adres (zie screenshot) En......nog veel meer! Wij ontwikkelen steeds door! Weten wat NIVO voor uw school kan betekenen? Bel dan vandaag nog voor een afspraak 06-14296120

Microfocus Security Gold Partner

Juli 2019

Wij zijn al vele jaren Microfocus Security Gold Partner! Voor u als klant belangrijk dat wij alle technische examens jaarlijks halen. Ook dit jaar is het team van ID Focus met vlag en wimpel geslaagd. Daardoor heeft u een betrouwbare Identity Access Management specialist!

Partner bij ECK ID keten testdag

Juni 2019

Trots dat wij vandaag bij de ECK ID keten testdag zijn! NIVO Identity Management voor het Voortgezet Onderwijs is ECK ID klaar! ECK ID is voor veilig en betrouwbaar gebruik van digitale leermiddelen. Minder gegevens over de lijn dat is goed voor de privacy. Vaste afspraken over hoe informatie wordt gedeeld en opgeslagen. NIVO is dé afgeschermde en beveiligd turnkey Identity Management oplossing voor het Voortgezet Onderwijs. Door middel van onze software faciliteert u de digitale informatie-uitwisseling tussen de verschillende ICT systemen van uw onderwijsinstelling. Daarbij staat de privacy op uw school centraal. Onze privacy policy is hierop afgestemd en heeft als uitgangspunten vertrouwen en veiligheid.