Nieuws

Gastenmodule binnen NIVO

December 2019

Ons Identity management team werkt hard om alle wensen van onze klanten te vervullen. En dat is nu gelukt met de nieuwe NIVO Gastenmodule. Met NIVO Gastenmodule zorgt u ervoor dat alle mensen die niet in Magister en Somtoday staan, zoals medewerkers, bestuur, stagiaires en externe adviseurs,veilig en gecontroleerd toegang kunnen krijgen tot de ICT omgeving binnen uw school. Iedereen heeft een andere rol en krijgt dan ook rol based toegang!
NIVO Gastenmodule is uniek en betekent voor uw school een heldere aanvulling m.b.t. schoolgerelateerde externe relaties. U kunt hiermee duidelijk instellen wanneer de relatie begint en wanneer deze eindigt (en de toegang tot het ICT systeem dus vervalt). Vanzelfsprekend alles volgens de AVG privacywetgeving. voor gratis toegangskaarten. Meer weten over de NIVO Gastenmodule? Bel vandaag nog Jolanda van den Akker op 06-14296120 voor een afspraak om meer te weten over onze turnkey IDM oplossing.

Onderwijsvakbeurs IPON 2020, stand A039

November 2019

Weten wat een Identity Management systeem voor uw school kan betekenen? Hoe u kosten bespaart en efficiënter met uw tijd om kunt gaan. Waarbij veiligheid voorop staat? Kom dan woensdag 5 & donderdag 6 februari 2020 naar Jaarbeurs in Utrecht voor de onderwijsvakbeurs IPON. In stand A039 vindt u IDFocus met onze kant en klare Identity Management oplossing voor het voortgezet onderwijs. Op onze stand vertellen wij u er graag alles over. Via deze link kunt u zich aanmelden voor gratis toegangskaarten. En ben u in februari niet in de gelegenheid om naar Utrecht te komen, dan komen wij natuurlijk graag naar u toe! Bel dan 06-14296120 voor een afspraak om meer te weten over onze IDM oplossing.

NIVO 1.6

Augustus 2019

NIVO 1.6 is beschikbaar! Alle klanten van NIVO zijn inmiddels automatisch geupdated naar onze nieuwe versie. Even een korte preview van de noviteiten: Meerdere NIVO appliances aan elkaar clusteren. Ondersteuning ECK ID vanuit Magister en It's Learning Meerdere scholen in 1 NIVO omgeving bv SOM en Magister Notificatie bij wijziging e mail adres (zie screenshot) En......nog veel meer! Wij ontwikkelen steeds door! Weten wat NIVO voor uw school kan betekenen? Bel dan vandaag nog voor een afspraak 06-14296120

Microfocus Security Gold Partner

Juli 2019

Wij zijn al vele jaren Microfocus Security Gold Partner! Voor u als klant belangrijk dat wij alle technische examens jaarlijks halen. Ook dit jaar is het team van ID Focus met vlag en wimpel geslaagd. Daardoor heeft u een betrouwbare Identity Access Management specialist!

Partner bij ECK ID keten testdag

Juni 2019

Trots dat wij vandaag bij de ECK ID keten testdag zijn! NIVO Identity Management voor het Voortgezet Onderwijs is ECK ID klaar! ECK ID is voor veilig en betrouwbaar gebruik van digitale leermiddelen. Minder gegevens over de lijn dat is goed voor de privacy. Vaste afspraken over hoe informatie wordt gedeeld en opgeslagen. NIVO is dé afgeschermde en beveiligd turnkey Identity Management oplossing voor het Voortgezet Onderwijs. Door middel van onze software faciliteert u de digitale informatie-uitwisseling tussen de verschillende ICT systemen van uw onderwijsinstelling. Daarbij staat de privacy op uw school centraal. Onze privacy policy is hierop afgestemd en heeft als uitgangspunten vertrouwen en veiligheid.